Bier Nr1 Triple

Triple is een typische bierstijl waar meer mout gebruikt wordt.  Wat op zich resulteert in een hoger alcohol percentage (8,7%).  De kunst bij Triple bestaat erin om een harmonisch evenwicht te vinden tussen een  stevige moutmix, fijne hopbitterheid, gedoseerde kruiden en fruitige gisttoetsen.  Het is niet de bedoeling dat er 1 bepaald ingrediënt uit springt, in tegendeel de balans vinden tussen dit alles is de kunst.

Bij Bier Nr1 Triple worden 4 verschillende hopsoorten gecombineerd met eenvoudige pilsmout.  Een kleine kruidentoets en de juiste gistkeuze zorgen voor de totaalsmaak.

 

Bier Nr2 Hoppy Blond

Dit bier kan de vergelijking met een heerlijke IPA gerust doorstaan.  De dry-hopping (extra hop toegevoegd tijdens het gistingsproces) zorgt voor extra bitterheid. Die wordt evenwel rijkelijk gecompenseerd door de sterk fruitige pompelmoes smaak door de keuze van de hopsoort Amarillo. Vol van smaak en vlot drinkend door het lichtere alcoholpercentage (6.5%)